Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Havok
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Havok » 04 sty 2007, 21:41

(L)oczkerson, dwóch nowych środkowych musi być mur-beton podstawowymi graczami. Bo Boumsong, to jest niewypał na miarę Legro. Nie zazdroszcze sytuacji w jakiej znalazł się zarząd. Bo tak, z jednej strony muszą zapewnić "starą gwardię", żę kupią nowych graczy, by zatrzymac ich w zespole. Kiedy dojdzie co do czego, to władzę mogę mieć dylemat, czy kupno danego zawodnika przekona "starszyznę" do nowego projektu. Naprawde patowa sytuacja. Swoją drogą zastanawiam się jakim negocjatorem jest Secco. Mam pewne obawy o jego kompetencje. Ludzie na stanowiskach dyrektorów sportowych, czy generalnych to osoby na ogół starsze, z bogatym doświadczeniem, czy to na płaszczyźnie piłkarskiej, trenerskiej, czy menagerskiej. Secco jest, młodziutki, jak na tak odpowiedzialne stanowiski, nieobyty, z brakiem doświadczenia. Poza tym trzeba mieć odpowiedni charakter tj, stanowczy, twardy, nieugięty, bezkompromisowy(choć z tym to ostrożnie). A ja jak patrze na Alessio, to wydaje mi sie, że to taki chłopaczek:P Nie to co Moggi. Wystarczy spojrzeć na niego, by od razu się zorientować, że to konkretny gość, kawał chu... steczki:P Takie odnoszę wrażenie dotyczące osoby Alessio Secco. Obym się mylił i okazał się bardzo dobrym dyplomatą, sprowadzając do Juve tych piłkarzy których przybycia oczekujemy, czego sobie i wam życze. Pozdrawiam

Wróć do „Włochy”