AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 sty 2007, 13:28

Cos śpicie panowie, ja dziś późno wstałem ale że tu cisza, cały czas cisza ta sama cisza jak spiewa GDR :wink: Przepraszam że ppp ale odświeże tremat.

Już jutro mecz z Juventusem, do gry powracają po kontuzjach Paolo i Ambro, ten mecz bedzie dla nich przetarciem. Niestety Kaladze i Kaka pozostaną na Malcie by odpoczywac i trenowac inaczej, ich urazy jeszcze nie sa zaleczone, podobnie jak Beppe Favaliego i Didy który może wrócić pod koniec stycznia [:!:]

Ancelotti podał już skład na ten mecz ale ja osobiscie licze na wystep Gourcuff'a tym bardzie ze Massimo powraca po długiej przerwie. Seedorf zagra za napadem w miejsce Kaki. Oby nic tylko w tym meczu nikomu sie nie stało :roll: Ancelotti może dać zagrać też Aubameyangowi. Koleś w primeverze wymiata a grał już nie raz z pierwszym składem. Pewnie z czasem beda zmiany, Gattuso zagra czy może nawet ten Grimi - choć w jego wypadku cisza. A informacji od klubu nie ma. Bonera zagra na środku obrony choc z Reggina chyba nie może grac za kartki [?] Kalac - Cafu, Bonera, Maldini, Jankulovski - Brocchi, Pirlo, Ambrosini - Seedorf - Inzaghi, Gilardino.

Do meczu jeszcze troche czasu wiec jeszcze bedzie okazja poruszyć ten temat. Teraz czas na przegląd plotek. Dzis najciekawiej prezentuje sie José 'El Principito' Sosa czyli 21 letni napastnik Estudiantes - strzelił bramke w meczu o mistrz z Boca [wow] z wolnego. O młokosa walczy Atletico i np. Benfica. Kwota jaka trzeba by dać to około 7 milionów euro. Braida ponoć cały czas śledzi temat innych graczy z tych regionów - od Pato po Ishino [?] Warto przypomnieć że trenerem Estudiantes jest była gwiazda Lazio, Diego Simeone :wink:

Oprócz tego dziś na tapacie Di Vaio, czyli były podopieczny Ancelottiego. Obecnie AS Monaco. Bardzo nie doceniany piłkarzy, a przydał by sie. Ponoć nasi też pytają o Almirona :roll: Oprócze tego Milan czeka na powrót Lotito by postawić kropke nad "i" choć chyba zostanie Lino [50%] właczony w tranzacje. Swoją drogą to jest najbardzie żenująca sprawa w czasie mercato "ślepe aukcje", koperty i 50% :roll: Aaaa no i "walka" Morratti - Berulsconi kto postawi na swoim i ściągnie jedną z gwiazd Barcelony :roll: Czyli serial w cylku s/f "zrozbił pan bank ? nie ja tylko pociagna :P " Ale chyba z szacunku dla Katalończyków nie ma sensu nic pisać wiecej :roll: głupota... Co ciekawe słowa agenta Buffona nie zrobiły dużo wrażania, ale serwisy cytują to tak że "Juve nie zrobi problemu Gigiemu", z razie czego oczywiscie. Dziś piszą też o projekcie Juve Gila - Adriano - Bekcham czyli jak przywrócić sponsorów. Ale teraz to bedzie codziennośc, a co sie bedzie działo w lecie ? uuu bedzie sie działo.

Wróć do „Włochy”