Dj

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Rumeczek » 05 sty 2007, 15:37

Co do mnie to mam paru ulubionych Dj-ów ale zdecydowanie przoduje w nich książę trancu - Armin van Buuren. Jest on dla mnie czołową postacią w dziedzinie trance, bardzo wiele dla niego zrobił. Od 5 lat prowadzi audycje a state of trance która puszczana jest w bardzo wielu internetowych radiach na całym świecie. 1 raz dowiedziałem się o nim dość niedawno bo niejaki Protector ( :lol: ) równo rok temu dał jakieś kawałki na forum... ściągnołem..i zakochałem się :) 02.05.05 byłem w Hali Ludowej własnie na Arminie i przeżyłem tam niezapomniane chwile. Bardzo podoba mi się jego gust muzyczny który jest chyba najbardziej zblizony do mojego jeśli chodzi o Dj-ów. Mam nadzieje, że zjawie się w Poznaniu 10.02 i będe szczęsliwy móc znow zobaczyc mojego ulubiongo dj w akcji.

Z innych DJ-ów których słuchałem na żywo bądź w setach w domu polecam:

- Tijs Verwest
- Paul Van Dyk
- Menno de Jong
- Angelo Mike :) (ostatnio zagrał w WZ, świetnie było)
- Marco V

To by było na tyle :)

AD Spyrczak. Masz całkowitą racje :) Sam robiłem dyski dosc niedawno w swoim gim i ludzie mówili w podobnym tonie, lecz ja się nie uważam w żadnym calu za dj..bardziej za puszczacza muzyki :D

No ale w sumie DJka tez mnie kręci i moze jakis sprzet sobie zakupie... zobaczy sie.

Pavel.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”