Dj

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 05 sty 2007, 16:02

Rumeczek pisze:No ale w sumie DJka tez mnie kręci i moze jakis sprzet sobie zakupie... zobaczy sie.
Moze sie zle troszke wyrazilem :P nie skreslam osob ktore pasjonuja sie Dj'ka i chcieliby kiedys sprobowac, wrecz przeciwnie sam tez nie pogardzilbym taka fucha :P mi chodzi o takie cwaniakowanie ze kim sie to nie jest bo umie sie poslugiwac winampem na sali gimnastycznej :P ;) a co do sprzetu to tez mi sie marzy jakis mikserek chocby z jednym gramofonem ale zawsze :P mmm co by sie dzialo to potega :P tylko orientuje sie ktos po ile chodza winyle teraz? :> chodzi mi tylko o jakis przedzial cenowy ale chyba powyzej stowy nie chodza :>

Odnosnie moich guru w dziedzinie Dj'ki to numero uno Markus Schulz ofkors 8) choc podobnie jak kolega moja przygode z trance rozpoczolem od AvB i jego ASOTow :P ale pozniej uslyszalem GDJB Markusa i zakochalem sie :oops: i tak to teraz trwa :P mnie niestety nie bedzie w Arenie w Poznaniu ale zycze milej zabawy tym ktozy beda ;) w dalszej kolejnosci jesli chodzi Dj'ow to:

- Cosmic Gate
- AvB
- Rank 1
- Paul Oakenfold
- ATB

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”