Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post autor: Asteniu » 05 sty 2007, 17:19

Jarzinho pisze:Nie wiem na ile wycenia sie Elano, ale napewno Quaresme bardzo wysoko, podobnie reszte Xai Alonso za 21 mln, miedzy bajki taka kwote mozna włozyc, gdby tylko tyle chciano za niego juz danwo by w Liverpoolu nie grał.
Wiem ze Xabi Alonso jest wiecej warty dlatego pisalem o kwocie min. 30 mln. Nie pamietam ktora to gazeta napisala ze chce za niego 21 mln euro, ale wydaje mi sie ze mogli pomylic funty z Euro. Co do Elano to Szachtar wycenia go na 9 mln euro, ale jestem pewien ze da sie zejsc do 7-8 mln. Porto za Quaresme zadali 15 mln od Atletico, Atletico dawalo 10, pozniej Porto obnizylo swoje zadania do 12 mln euro.
Jarzinho pisze: Czy ja napisałem, ze gra w kazdym meczu wysmienicie, ze jest liderem ekipy. CZy nawet, ze gra dobrze. Pisałem, ze gra coraz lepiej, a uznawanie go za zawodnika, ktory nigdy sie nie zwroci jest błedem, czy takim, ktory był nie trafionym. Dlaczego, dlatego, ze strzela asystuje itp. ze poprostu sprostał oczekiwaniom...
Nie napisales ze gral w kazdym mecz wysminicie, nie napisale ze jest liderem i nikt tu nie twierdzi ze to napisales.

Ja osobiscie uwazam ze Aguero sie zwroci, a jezeli jego kariera bedzie sie dobrze rozwijala moze stac sie wielkim zawodnikiem.
Jarzinho pisze: Nie nalezy do najlepszych, a do jakich, wiem, ze napewno nie grał tak jak Luccin, Franco czy nawet Galletti i Torres jednak spokonie go mozna wymienic jako teog nastepnego.
Na pewno nie gral tak dobrze jak Luccin, Leo, Galletti, Torres, Seitaridis, Lopez, Perea, Pablo czy ZeCastro. Mamy tutaj taka sytuacje w ktorej jezeli w Atleitco bylby lepszy napastnik niz Mista, to Aguero niegral by w podstawowym skladzie.

Wróć do „Hiszpania”