Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: krzychu212 » 05 sty 2007, 17:23

brylancik pisze:A.. i jest plotka że Real oferuje 40mln euro za oglądanie na co dzień symulującego C.Ronaldo Razz

Z pocałowaniem ręki byście go przyjęli, bo w tym sezonie gra jak z nut, no może jeden mecz mu nie wyszedł tak jakby chciał na śląskim :P .
brylancik pisze:Z innej beczki to dzisiaj na fioletowej stronce wyczytałem że niby zarząd Realu sporządził taką prowizoryczną listę zawodników którzy są do pozbycia się po sezonie. Są tam min. Guti, RvN, Helguera, Carlos i Raul. Laughing

A skądś to wzięli na fioletowa stronkę czy z głowy? Bo nie bardzo mi sie wydaje, żeby Raul tak jak sam to pokazałeś emotą.

Niedawno coś pisali, że Mata z Realu B miałaby za darmo przejść do Barcy, lecz niestety nie było tak jak sądziły hiszpańskie gazety i ojciec Maty spotkał się z przedstawicielami Barcy po to aby dopiąć przejście Jefreya (chyba) z Realu B do Barcy B. Napisane zostało również że Real i Barca parę lat temu zawarły pakt o nie wykupywaniu sobie wychowanków, o czym powiem szczerze już zapomniałem, ale uważam że to dobrze żeśmy nie przekroczyli tego paktu, bo potem takie rzeczy mogłyby się dziać w drugą stronę.

Wróć do „Hiszpania”