Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Bobohawk » 05 sty 2007, 23:17

Cloner a nie wiesz jak sprawa wygląda z Foszmańczykiem i Galeją?
Na 90minut pisze że Foszmańczyk przechodzi do Podbeskidzia, sam nie miałem jeszcze okazji z nim rozmawiać ale z tego co się orientuję ma on grać na wiosnę w Polonii.
Po Galeji nikt za bardzo płakać nie będzie choć jest też w pewnym sensie osłabienie. Wybrał GKS Tychy rzekomo.

Zgadzam się, nie można mieć żadnych pretensji do piłkarzy. Ja ,zarówno jak i wszyscy kibice, rozumie dobrze ich sytuacje. Zaległości finansowe ich do tego zmusiły, bo kluby do których przeszli są niżej w tabeli.

cloner pisze:A Mezyk nie ma zamiaru odchodzic, wiec nie odejdzie - proste. Na sile go nie sprzedadza, bo nie ma jak Laughing W koncu Mariusz musi podpisac jeszcze jakis kontrakt z innym klubem Wink
Tak ale jeżeli spółka Z&B na siłę będzie szukać mu nowego klubu w końcu może trzasnąć drzwiami i odejdzie.

Ciekawią mnie wzmocnienia. Na razie standardowo czyli za małe pieniądze z niższych lig. W taki sposób pozyskaliśmy Rafała Grzyba z Wiernej Małogoszcz. Jest to raczej wzmocnienie ławki rezerwowych i drużyny rezerw w razie potrzeby.

Tak przy okazji, to nasz wspaniały zarząd załatwił nowego sponsora sprzętu :D Po porażce z Gile, udało się podpisać kontrakt z Tico i będzie powrót do tradycyjnych barw strojów ;)

Wróć do „Polska”