Myślę że to nie było tak że Anwil wybrał Jagodnika bo gdzieś czytałem że Crispin tanim graczem nie jest i Anwil sprowadzając Hilla nie za bardzo miał pieniądze na Amerykanina - tak przynajmniej mi się wydaje. Zresztą Crispin już wcześniej trafił do CAI Zaragoza grającej w w hiszpańskiej lidze LEB (druga liga hiszpańska). Trochę to wszystko jest dziwne bo w sezonie 2005/2006 Joe grał we włoskiej drużynie Siviglia Teramo gdzie był najlepszym graczem a później do 2007 roku był wolnym agentemJarzinho pisze:myslałem, ze bardziej Anwil skusi sie na Joe Crispina, o ktorego powrocie takze była mowa.
Co do Jagodnka to faktycznie kariery poza Polską nie zrobił i już prawdopodobnie nie zrobi. A czy przydałby się Prokomowi? Pewnie tak mając na uwadze słabą grę tej drużyny jak i teoretycznie następcę Gorana czyli Jasmina Hukicia. Podobno do Prokomu i tak ma ktoś przyjść więc może będzie to ktoś lepszy bo wzmocnienie w obliczu walki o awans w eurolidze bardzo by się przydało. No chyba że wywalą Kijka
A we Włocławku już kochają Jagodnika
A w debiucie w barwach Anwilu Jagodnik w trwającym meczu ze Zniczem Jarosław dość przeciętnie w I poł. jeśli chodzi o zdobycz puktową - 7 oczek. Anwil prowadzi 50:25.
A jutro wielkie emocje o 15 na TV4