AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 07 sty 2007, 15:53

Totnik_ASR pisze:ja bym chcial Esposito
Niestety Totnik te marzenia ktorymi sie obnosisz od kilku miesiecy :P bedzie musial odlozyc :roll: zerwane wiezadla u Mauro chyba przekreslaja jego transfer gdziekolwiek ... chyba ze Roma postapi podobnie jak z Vucinicem i kupi go z kontuzja ze znizka :P

Coraz bardziej mnie zastanawiaja doniesienia na temat kogo Roma sprowadzi w razie sprzedazy Chivu albo Mexesa :roll: ... kilka dni temu byla mowa o Barzagli ... teraz pojawia sie info o Luisao z Benfici :roll: Mam nadzieje ze to tylko wymysly prasy :think:

Pojawia sie takze informacja ze Roma chyba jest zdecydwana kupic lewego bornce w styczniowym mercato. Ma to byc jeden z trojki Modesto Mathieu albo Thiago Silva. Ponoc brazylijczyk z CSKA byl juz prawie gotow na transfer ... ale Spal wstrzymal transakcje bo wolal poczekac na Modesto :roll: . Reggina chce za niego kase + wypozyczenie kogos z trojki Rosi Virga lub Okaka :roll:

O Montim nie mowie ani slowka bo mi smutno :?

P.S. Mam nieodparte przeczucie ze Tavano bedzie u nas blyszczal ... cos mi sie nawet wydaje ze ma wielka sznase zeby wygryzc kogos z trojki Taddei Mancini Perrotta ze skladu ( chyba najpredzej mu sie z tym pierwszym uda :roll: )

FORZA TAVANO

Wróć do „Włochy”