Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 07 sty 2007, 17:49

brylancik pisze:W sensie kasy - nie straciła, ale sprowadzany był w innym celu niż tylko po to żeby w CV mieć zapisane że grał w Barcy.

Sam to wymysliles :)
brylancik pisze:Nie, ale on mi akurat przyszedł do głowy. Ty naprawdę myślisz że każde zdanie wypowiadane przez kibiców Realu na temat kogoś z Barcy musi być napinką? Masz jakąś manię prześladowczą czy coś? Zauważ że podanie przeze mnie Riquelme miało na celu uświadomienie że Gago nie koniecznie będzie naszym zbawieniem
TYo własnie diziw tylu Argentycznowkow, a tobie musial przyjsc do głowy własnie Riquelme, moze to jedyny znany przez ciebie(obok)Gago.
brylancik pisze:Chodziło mi o Robinho i Diarrę których przytoczyłeś ale podejrzewam że twój nieprzeciętny iloraz inteligencji nie pomógł na wpadnięcie na to
Widze, ze jestes bardzo ograniczony w swoich wypowiedziach... Przeciez to nei pierwszy raz, w ktorym nie potrafisz normalnie odpwiedziec na posta...
Co do tej dwojki blisko 60 mln takze nie przeklada sie na forme, fakt pomagaja wygrywac spotkania, Cicibho takze mial swietne mecze, jednak nie graja na miare zapoiwedzi i oczekiwan, szczegolnie Brazylijczyk...

Wróć do „Hiszpania”