Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 07 sty 2007, 18:40

Nadal twierdze, ze jestes ograniczony i to sporo, nie potrafisz nic napisc nie docinajac komus, a wrecz obrazajac.
Jak mozna stosowac porownanie wobec dwoch kompletnie innych zawodnikow, roznia sie min, wiekiem, cena, za ktora przechodzili i stylem gry i nawet osiagnieciami. Wiem, ze trudno znalezc pomocnika, ktory w wieku 20 lat koszotwał 27 mln, ale to juz nie moja wina. Moze zostawiles sobie pole manewru, jesli Gago sie nei sprawdzi zawsze bedzie mozna powiedizec, ze przeciez Riquelme sie takze nie sprawdzil.
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Widziałeś co ja napisałem i do czego ty się doczepiłeś?
brylancik pisze:Niby przymierza się Gago na jego pozycję ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo przecież Riquelme miał być jeszcze większym talentem a wiadomo jaki pożytek miała z niego Barcelona.

I o co Ci chodzi? Fakt jest taki że Barcelona po Riquelme spodziewała się dużo więcej i powołałem się na jego osobę aby pokazać że Gago również może być takim zawodnikiem. :roll:

Nie odpisuj, a nawet jeśli to zrobisz to ja już więcej nie będę pisał, bo jaki to ma sens. Jak to mówi mój nauczyciel od majcy nie da się zmusić wody żeby płynęła do góry.

Wróć do „Hiszpania”