Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 08 sty 2007, 12:15

olson pisze:spyrczak ale transfer Karimi'ego [przynajmniej dla mnie] byl mniejszym boomem. Bo to zawodnik jednak znany w Azji, w siecie mozna bylo cos znalezc na jego temat- poczytac o nim, poogladac filmiki z jego udzialem.
Chodzilo mi o zaskoczenie ze nagle, bez zadnych spekulacji (przynajmniej ja o takowych nie slyszalem ;)), z dnia na dzien Bayern prezentuje nowego zawodnika :P chodzilo mi o zaskoczenie samym faktem transferu bo o Karimim przed przejsciem do Monachium tez cos slyszalem chocby przez fajne pseudo "Czarodziej z Teheranu" :P
olson pisze:Celozzi czy Kroos
O tym Celozzim cos slyszalem, bodajze prawy obronca :> nastepca Willy'ego :P ale o tym drugim nie bardzo :oops: co to za jeden :> propo mlodzikow to przeciez Borut Semler tez zapowiada sie na niezlego grajka, bramkarze Thomas Kraft i Max Grun to tez przyszlosc bramki Bayernu ;) o ile dotrwaja :P Fürstner i Hummels juz sa na wylocie do pierwszej druzyny, zreszta przed rozzpoczeciem tego sezonu trenowali razem z pierwsza druzyna a Hummels ma juz wystep w oficjalnym meczu seniorskiej druzyny tak wiec nie jest zle z mlodzieza w Bayernie ;) wrecz przeciwnie 8)

Wróć do „Niemcy”