smiesyz mnie to ludzie ktorzy domagaja sie walki z korupcji bedac jednoczesnie uczestnikiem takich wydarzen nie przyznają się do tego.
to jest dopiero paranoja i polska pilka ma byc zdrowa. Skoro głowni bohaterowe milczą udajac wielkich obroncow praworządnosci. SMiechu warte. Mniej obludy w tym wszystkim.
Skoro farsa byl 93 rok to farsa sa tez argumenty.
Domaganie sie zwrotu tytulu to przyzwolenie na korupcję i chwalenie tego co byli pilakrze i dzialacze Legii i Wisły zrobili w 93. Domagajacy sie zwrotu tytulu uwazaja pilkarzy za bohaterów i swietnych pilakrzy bo ograli Wisle 0:6, byli tacy dobrzy ze jakby trzeba bylo to ograli by i 8:0 jakby trzeba bylo. Byli dobrzy i mogli wygrac 0:2 1:3 ale wygrali tyle ile trzeba bylo
My swoich pilkarzy jasno okreslilismy ze są to k...y i sprzedawczyki. W Legia swoich uwaza za bohaterów 93 roku.
Wiec nastepnym razem jak ktos przekreci Legie na ruzt karny to mam nadzieje ze nie poleci "Sedzia [ch**]" bo przeciez co z tego ze kazdy widzial
W swietle prawa jest wszystko czysciutko ale choc troche moralnosci by wypadalo zachowac zwlaszcza ze wszysyc chca walczyc z korupcją w pilce, Czy jednak aby napewno wszyscy? Moze i wszyscy ale niektorzy chyba chca zamazac swoj wklad jej rozwoj.
Dla mnie mogą Legii oddac ten tytuł. Pewnie wszyscy beda sie w W-wie cieszyc a moralny kac nie wystapi i odbedzie sie feta na placu zamkowym.
Powodzenia w walce z korupcją.