Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 09 sty 2007, 14:45

Zaza pisze:Jestem z stanie postawić dużą kase że 70% z tej listy nie znajdzie potwierdzenia
Nauczony doswiadczeniem nie stawiam pieniedzy na nic, co jest zwiazane z Realem :lol:
Zaza pisze: Trzeba sobie uświadomić jedno że teraz Ronaldo już nie może przebierać w ofertach i sumach od 7 milionów w góre. On jeszcze może pokazać czemu nie ale obecna sytuacja jest taka ze Real mówi wont - a za 24 godziny 12 ofert od Lyonu przez Milan końcąc na MU. To już inna sytuacja, a czy Real odda go za free ?
Za free pewnie nie. Wszystko bedzie zalezec od tego, jak bardzo beda chcieli sie go pozbyc. Chetnych rzeczywiscie na razie nie widac, ale cos mi mowi, ze znalezliby sie na niego kupcy w Europie (choc niekoniecznie kluby z najwyzszej polki). Problem bylby z wyplacalnoscia tych klubow, jesli chodzi o kontrakt zawodnika. Zawsze zostaje Brazylia, MLS albo Azja :wink:
Zaza pisze: Teraz Fabio potrzebuje spokoju i z 3 zwyciestw nawet w fatalnym, drewnianym stylu - byle by było 3 pkt i ustała taka nagonka, krytyka jak i presja, a potem już bedzie znów "zaczynał od zera", ustawi wszystko pod swoją wizje i bedzie sie starał nie popełnić podobnych błedów. Bardzo mnie ciekawi skłąd Real w kolejnym meczu ligowym

Mnie rowniez. Zobaczymy, na ile ta mini rewolucja w klubie jest prawdziwa. Czas pokaze, bo my tu mozemy sobie gdybac i rozwazac rozne scenariusze, a tak naprawde nikt nie wie jaka jest sytuacja.
Co do mlodych, to chyba nikt normalny nie ocenial ich po tym jednym wystepie. IMO powinni grac jak najwiecej. Niech sie ogrywaja, niech cina na "starych". Capello ma dosc Ronaldo :?: To niech Higuain bedzie pierwszym zmiennikiem Ruuda (jest jeszcze zawsze Raul). Nie poznaje Emersona :?: To niech Brazylijczyk posiedzi troche na lawie, a jego miejsce niech zajmie Gago do spolki z Diarra. Zyczylbym tez sobie, zeby w obliczu kontuzji Carlosa, Fabio nie kombinowal z Ramosem na lewej stronie, tylko dal szanse Marcelo.

Wróć do „Hiszpania”