Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post autor: wazi » 09 sty 2007, 21:02

spyrczak pisze: Dwa dzienniki rodem z Emiratow Arabskich "Gulf News" i "Khaleej Times" informuja jakoby Ali Karimi znalazl juz sobie nowego pracodawce. Wedlug wyzej wymienionych zrodel Karimi podpisal juz nawet dwuletni kontrakt obowiazujacy od przyszlego sezonu ze swoja byla druzyna Al-Ahly Dubaj. Do powrotu Aliego na stare smieci przekonal ponoc trener ekipy z Dubaju, Winfried Schaefer ;) narazie trzeba poczekac na oficjalne stanowisko zainteresowanych ale jesli okazalo by sie to prawda to nie byloby zle ;) i tak Karimi nic nie gra a po co placic kase zawodnikowi ktorego nie ma w planach trener :think:
No tak... Można by powiedzieć, że czar prysł. Widać, ogromną jednak różnicę między poziomym piłkarskim w Azji i Europie. W Azji był królem i miał chyba przydomek nawiązujący do Maradonny, a w Europie ... "żal" :cry: Ściagłem sobie z netu kompilacje o Karimim i potym co tam widziałem, osłupiałem. Te sztuczki, ten Drybling, te podania... :? ah Powiem szczerze, że miałem ogromne nadzieje co do tego piłkarza, a on nie pokazał nawet 1/4 tego co na tej kompilacji... Miał on jakis przebłysk geniuszu w jakimś meczu, gdzi był zakrecił przeciwnikiem... Ja przynajmniej nie zauważyłem. Ogólnie mówiąc, nie te klimaty dla Aliego. Niech wraca bo szkoda by było, żeby dalej marnowal sie w Europie. Może sie myle, może coś pokaże jeszcze. Ale jestem pewien co do jednego, że czas w Bayernie dla niego sie skończył. Szkoda...

Wróć do „Niemcy”