Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 09 sty 2007, 22:23

wazi pisze:Ściagłem sobie z netu kompilacje o Karimim i potym co tam widziałem, osłupiałem. Te sztuczki, ten Drybling, te podania
też tak zrobiłem i również byłem pod niemałym wrażeniem jego umiejętności, jednak u nas zaprezentował je może w 2 meczach, jak dla mnie najlepszym jego występem był mecz z Leverkusen sezon lub dwa temu i Karimi zaprezentowal się bardzo dobrze, ale niestety później nie błyszczał
olson pisze:Klose konczy sie kontrakt latem 2008 r. i zapowiada, ze nie jest zainteresowany jego przedluzeniem, wiec jezeli Brema chce na nim zarobic, musi sprzedac Mirka juz w tym roku. Takze odejscie Klose latem tego roku jest raczej pewne. A czemu jego przyszlym pracodawca ma nie byc Bayern? Mirek chce isc za granice, jego tez tam chca. Ale wiesz, jak wszystko w zyciu nagle sie zmienia. Ja nie wykluczam mozliwosci transferu Klose na Allianz, chociaz szanse jego powodzenia sa nieduze.
Czy bylby to najdrozszy zakup w historii BL? Obecnie goruje Amoroso z 25 mln euro
chodziło mi o najwyższy transfer w historii klubu :wink:
No właśnie, jeśli chce na nim zarobić, a koledzy i tak mówią, że on odejdzie za granicę (vide wypowiedź Borowskiego), niby przygotowali mu najwyższy kontrakt w histori ich klubu (ponoć 4 mln euro za sezon) ale oni też chyba mają znikomą nadzieję, że uda im się Go zatrzymać
Czy wybrałby nasz klub to nie wiem, w tym przypadku wszytko zalezałoby od pensji oraz tego jak bardzo się zidentyfikował z Bremą, bo jeśli bardzo to ciężkoby bylo grać mu przeciw niedawnym współpartenrom z zespołu
Jeśli jednak Klose choć słowo powiedział, że nie wyklucza transferu do nas lub chetnie do nas dołączy to nasi działacze wiedzą co mają robić :wink:

Wróć do „Niemcy”