Walentynki ...
Pomysłów jest naprawdę dużo. Wszystko zależy od tego jaki masz budżet, jak bardzo jesteś spontaniczny, czy kochasz dziewczynę czy jesteście z sobą długo oraz co ona lubi. Jest grono kobiet, które w głębi serca marzą o mężczyźnie, który potrafi być romantykiem. Niestety, w dzisiejszych czasach już takich prawie nie ma. Teraz ludzie nastawieni są na życie konsumpcyjne.
Ale do rzeczy - jeśli masz np 50 zł, to kup jej kosz kwiatów. Taki kosz można zamówić w kwiaciarni na dzień przed Walentynkami. Nie będzie on oczywiście jakiś mega ogromny, ale zawsze będzie piękniejszy niż bukiet róż. Ja tak zrobiłem w pewne walentynki, po czym do środka wsadziłem czerwone wino słodkie i kopertę. W kopercie był wiersz napisany dla mojej kobiety. Ale jeśli nie umiesz tworzyć wierszy, nie pisz, lepiej, żeby nie czytała wypocin, które mogą ośmieszyć cię w jej oczach.
Kolejną alternatywą jest właśnie wspomniana przez was kolacja. Chociaz, tak jak napisałeś, większość z nas ma ten sam problem. Mieszka z rodzicami i romantyczny wieczór raczej nie wchodzi w grę. No, chyba, że masz zasobny portfel to możesz wynająć pokój w hotelu, czy w podobnym miejscu. To wszystko zależy od Ciebie.
Można też zaprosić kobietę na kolację do restauracji. Zamówić coś w chinśkiej knajpie, a wcześniej powiedzieć barmance, że z okazji walentynek chciałbyś coś oryginalnego. Też tak zrobiłem i miałem osobny stolik, przynieśli jedzenia na pięknej tacy, położyli na małym grillu, na stole stał mały wazonik z czerwoną różą, grała spokojna muzyka, zapalili świeczki. naprawdę było cudownie. Wystarczy tylko poprosić.
To takie moje propozycje.