Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 sty 2007, 20:02

rkoeman pisze:Dlatego odszedl i lekko dal ciala w milanie.

pisz z dużej bo modzi nie spią :P :wink:

Pamietam jak wtedy [po sezonie] Capello mówił że wie iż sie nie wchodzi dwa razy do tej samej rzeki itd :P I takie tam. W Milanie wygrał scudetto w pierwszym sezonie pracy, w Realu podobnie - ale narazie powrotów nie może miło wspominać :roll: Druga przygoda z Milanem było zła - delitaknie mówiąc - brak LM, fatalna gra, kilka takich porażek które za pierwszej kadencji były nie do pomyslanie. I podobne problemy co obecnie. Na szczeście kredyt sie skończył i przyszedł Zac który to "poukładał" i odrazu zdobył scudetto.

Sytuacja może i jest podobna do tej z powrotu Fabio na Giuseppe Meazza czy Van Gaala na Camp Nou tylko kryzys jest zawsze łatwiej porównać. Niż sukces. Bo pamietam w poprzednim sezonie Real zagrał [niby] jeden z najgorszych sezonów w ostatnich latach a i tak był drugi w lidze. Ciul że z max stratą ale to jaki to był najgorszy sezon w lidze ?

Jarzyna ta lista jest naprawde mało prawdopodobna. Bo to wygląda tak jak by inne kluby marzyły o tym by Real oddał swoich bohaterów, na liscie nie ma Robinho a z tego co może zauważyć to tylko nim sie tak naprawde interesują :wink: Bede w głebokim szoku jak Fabio pogoni tych wymienionych piłkarzy. Dwóch to jeszcze prawdopodobne ale nie wiecej.
Krzysztof Jarzyna pisze:Jakos jestem tego dziwnie pewny

Ja też :) Jakoś jestem dziwnie pewień że ta lista to coś co ma na celu pokazać że Fabio i Real nadal mają kontrole i mowa :] że klub nie zawacha sie zrobić wszystkiego dla dobra Realu.

Zobaczycie z 2/3 zywciestwa, nikt nie bedzie patrzył na styl ale komplet pkt, ucichnie krytyka, presja inna bedzie. I wtedy nie ma tematu takich max rewolucji, na spokojnie i powoli, bo w zimie i tak ich Real nie odda. Ba nawet w meczu z Betisem wystawi duet Diarra - Emerson, by pokazać że nie ma konfliktu z Malijczykiem.

Wróć do „Hiszpania”