Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 10 sty 2007, 20:54

Zaza pisze:Kolejny - 3 z podstawowej lini pomocy ? Niżnik, Kolendowicz i teraz Kowalski ?
Zapomniales jeszcze o Klusie :!: Ktory wyladowal w Cracovii czyli totalna wymiana 2linii - wszak w duzej czesci to oni stanowili o sile tejze formacji.

Co do Madeja to roznie czasem lawa czasem 1sklad teraz pewnie bedzie bedzie mial zagwarantowane miesjce - Mysona podobnie czasem chyba nawet w obronie grywal :think:
Zaza pisze:A to LKS był Mila przymierzany, wiec miał by gdzie grać regularnie. Tylko za inne pieniądze.
przeciez byl rowniez przymierzany do starego teamu - Groclinu - zdaje sie ze juz podczas ostatniego meczu bylo cos na rzeczy jakies kontakty i pogadanki ale jak widac cos nie wyszlo bo juz cisza :!: Mila dla mnie juz koles przegrany :!: Smigal w Austrii gdy byla bardzo silna, pieknie grala w UEFA, naprawde byla konkurecnja w skladzie a Mila sobie radzil i wazne bramki strzeal a teraz :roll: :roll: :roll: :roll: w Bardzo slabej Autriii nie gra :roll: :roll: :roll: - Nie wiem co on sobie wyobraza ale ja go nie widze w zadnej znaczacej lidze :!:

Zaza pisze:Dla tego mogli by zaczać grać bo strasznie jestem ciekawy jak dalej bedzie sezon wyglądał.
no, w dodatku ten sezon berdzo ciekawy i kescytujacy :wink:
LookAsh pisze:Znajduje sie on tez wsrod amerykanskiej kadry nadziej olimpijskich.
Gral przeciez w kadrze USA podczac MS w Poznaniu
LookAsh pisze:Niznik, ktory mozliwe, ze powroci do LKSu.
A ci to za rewelacje :?:

LookAsh pisze:Do LKSu przyszedl tez inny mlody zwodnik. Podobno talent wiekszy niz Kuba Blaszczykowski, a przeszedl z rezerw Korony
No podobno grali razem w Czestochowie - a przyszedl za sprawa 2 coacha LKSu i podpisal 3letni kontrakt - widac zmiana warty 8)

Wróć do „Polska”