Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 10 sty 2007, 21:18

Lista jest w zamyśle dziennikarzy klub nie podał jej oficjalnie ani Capello nie chcial o pilkarzach ktorzy "sa na wylocie" rozmawiać--co jest oczywiste

Tylko ze bardzo ważne stało sie to co Capello zrobił w wypadku powołan na mecz z Sevilla nie powołał Ronaldo, ani Cassano nie ma tez Meiji oraz Beckhama i jest to decyzja samego Fabio

Naturalnym jest wiec ze beda spekulacje, tymbardziej ze Mijatovic powiedział wg telewizji SKY ze z Beckhamen nie przedłużą kontraktu

Wiadomo ze Ronaldo to wrak pilłkarza Cassano bez komentarza.
Reszta tez z powdzeniem moze odejsc dla mnie łacznie z Raulem

Skoro Hierro mógł grac w Boltonie Raul tez moze

w miedzy czasie Vincente del Bosque zabrał głos mówiac ze Realowi piłkarzom brak jest kogos kto nimi by dowodził na boisku kogos ala Hierro włąsnie - wg. mnie to przytyk m.in w strone Raula i Gutiego

rkoeman ma racje dziennikarze MArci i As beda strasznie cisnąc presja na Capello bedzie rosła i rosła tymbardziej ze Zaragossa postawi duuuze wymagania na SB

Pilkarzy mozna sie chciec pozbyć ale kto ich kupi :?: Ronaldo wyjazd do kataru mógłby jescze rozważyc ale gdzie pójdzie reszta prócz Beksia ktoremu sie kontrakt konczy reszta z oferatmi kiepsko

Krzysztof Jarzyna pisze:Chociaz to wszystko i tak jest uzaleznione od tego czy zostanie Capello po tym sezonie, bo jezeli tak, to np. Emerson zostanie bankowo na przyszly rok. Jakos jestem tego dziwnie pewny
moze a moze nie :wink: moze odejsc mówi sie o Milanie ale to wszytko wymysł prasy jak zwykle

Marcelo szkoda chlopaka 6 tygodni na aucie

Wróć do „Hiszpania”