Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 10 sty 2007, 22:14

czeher pisze:w sumie racja ale zauwaz ze poczatkowo wydawalo sie ze dobrze zrobil bo podczas pierwszego sezonu kiedy to Autsria grala fenomenalnie w UEFA a wlasciciel planowal zbudowac potege Mila wymiatal neizle mial asysty i bramki, a nawet jak wchodzil z lawki zawsze wporwadzal cos do gry - problemy pojawily sie pozniej Rolling Eyes

No wlasnie moze problem lezal w samym zawodniku. Austria sie wzmacniala i Mila mial coraz wieksza konkurencje i chyba nie przywykl do takiej sytuacji. A wiadomo, ze Seba nie nalezy do twardzieli a z natury jest raczej takim spokonym facetem, nie ktorzy nazywali go nawet mazgajem wtedy, gdy zaczal mowic o koncu kariery. Nie ma charakteru chlopak i tyle...

czeher pisze:A ja mysle ze to dla niego odpowiednie kluby - powinien wg mnie wrocic do klubu w ktorym swiecil najwieksze triumfy Razz mysle ze w innych mialby klopoty Exclamation w Takim Zalebiu pryz tej kadrze nie widze go wogole w podstawopwym skaldzie, w Belchatowie rowniez moglby miec ciezko - no chyba ze cudo tworca Lenczyk cos by poradzil Razz

Skoro uwazasz, ze ciezko byloby mu wywalczyc meijsce w skladzie GKSu, to w ogole nie warto o nim mowic. Dyskutujemy tu o nim jako potencjalnym kadrowiczu a skoro mialby miec problemy przebic sie w Belchatowie, to w ogole powinien juz wyjechac do Kataru odcinac kupony od jego wielkich osiagniec :roll: On ma 25 lat i pzyszlosc przed nim i wg mnie nawet w Wisle, czy Legii znalazlby miejsce.

Wróć do „Polska”