Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 28 gru 2004, 14:23

A teksty z typu ze piłkarz jest wart tyle za ile ktoś chce to kupić to nie do mnie bo MAN UTD gdyby decydowało o jego cenie to by go wzieli za FREE.
może (z tego co wiem to jest poprawna pisownia) nie zrozumiales o co chodzi.... no ale nic postaram się jeszcze lepiej wytlumaczyc prawidla rynku.

Kod: Zaznacz cały

coś jest warte tyle za ile ktoś chce to kupić
tak napisalem, ale może trzeba rozwinąć żęby uniknąć niedomówień. Wiadomo i oczywiste jest to ze się chce coś kupić jak najtaniej. Jednak ktoś musi nam to coś chciec sprzedać. MU chciało kupić Rooneya i dawalo wiele ofert i utalentowany napastnik zmienił barwy za taka cene jaką zaakceptowaly obie strony, gdyby klub rooneya nie zaakceptował to MU pewnie dala by kolejna oferte. Bo Rooney byl tyle wart i jest bo ktoś (MU) kupiło go za duzą kasę, a teraz wart jest jeszcze więcej.
młodzi sa zawsze tańsi od tych majacych więcej lat
interesujace zdanie, czyli taki 45 latek to wogle powinien być wart 1 mld euro. Może tutaj też miałeś coś innego na myśli...
Popatrz mówisz ze zawsze są więcej warci oraz ze kasa okresla czy ktoś jest dobry czy nie czyli doszliśmy do wniosku o jaki mi chodziło mianowicie ze nie można (jeszcze nie można) w przypadku C. Ronaldo i Rooneya mówić że są oni przereklamowani. No bo skoro jak będą starsi to będą więcej warci a więc będą lepsi. Więc nie byli przereklamowani jak się o nich mówilo wielkie talenty....

Dziekuje za uwage. Pozdrawiam

Wróć do „Wracając Do Meritum”