Tego nikt z nas by nie wymyślił:Babel pisze:Tak szczerze to nie wiem, CEV ma to do siebie że lubi zmieniać zasady w trakcie trwania turniejów. Niby zrezygnowano z małych punktów, ale oficjalnego stanowiska nie słyszałem. Najlepiej w domu jeszcze raz wygrać, choc bedzie strasznie ciężko. Zależy co będzie Włochom bardziej na rękeczeher pisze:Babel - jak teraz to jest gra sie do dwoch wygranych czy jak pisales wczesniej "tylko" dwumecz Question
Kod: Zaznacz cały
Częstochowianie odnieśli wyraźne zwycięstwo, ale trzeba pamiętać, że Włosi wszystko mogą odrobić w rewanżu. Tym bardziej że sprzyjał im będzie obowiązujący w tym sezonie jedynie w rozgrywkach Top Teams Cup kontrowersyjny regulamin. Nie liczy się stosunek setów w dwumeczu, ale liczba zwycięstw. Jeśli Włosi wygrają rewanż (nawet 3:2), o awansie zadecyduje dodatkowy set.Meczu niestety nie oglądąłem, nie ma tv we Wrocławiu... Generalnie jak patrzy się na skłąd tego pucharu to są dwie wybijające się drużyny: Modena i Iska Odnicowo. Życze naszym jak najlepiej, trzeba wygrać raz jeszcze.