FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 11 sty 2007, 0:41

rkoeman pisze:
mistyk pisze:mam nadzieje, ze nikt go nie dopadl po meczu. Zreszta od razu dzieciak wiedzial co z nia zrobic, zeby nie rzucala sie w oczy :) Na ebay mozna by niezla kase za taka koszulke dostac, jeszcze jak by dorzucil zdjecie jak dostaje ta koszulke :D
nikt normalny nie odda takiej koszulki :D

zgaduje ze pytali czy xavi ma oferte z mu. ale tylko zgaduje. zgaduje tez odpowiedz franka - xavo ma kontrakt wazny do 2010 roku wiec nie ma o czym gadac

a gra xaviego i iniesty faktycznie robila wrazenie. mimo ze nie grali przeciez na 100%. w sobote wraca deco i dinho, ktorzy niezle wypoczeli i przygotowali sie fizycznie wiec bedzie raczej niezle :D

pozniej thuram i zambro. w miedzyczasie ula. na koniec messi. i jezeli nie bedzie wiecej kontuzji to nie widze na nas mocnych w zadnych rozgrywkach

zapomniales o najwiekszym z wymienionego grona :)

Rzeczywiscie jesli niebedzie kontuzji to bede dobrej mysli. Zastanawiam sie ciagle w jakiej formie bedzie Eto`o po kontuzji. Szybkosc przeciez traci sie bardzo szybko. Mam nadzieje, ze nasi trenerzy stana na wysokosci zadania i doprowadza Samuela szybko do 100% sprawnosci.

Dzisiaj kontuzji doznal Luis Garcia, wiec nie zagra przeciwko nam. Zreszta nie wiadomo i tak czy wyszedl by w pierwszym skladzie, co mnie osobiscie dziwi, ze gra tam jakis Pennant a Garcia siedzi na lawce.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2007, 0:50 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”