Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 11 sty 2007, 15:02

vakabayashi pisze:Ale zapis o 32 meczach i automatycznym wydłużeniu o rok dłużej na pewno tam jest :wink:
Tez mi sie tak wydaje. Jestem przekonany, ze Roberto rozegra wymagana liczbe spotkan, szczegolnie w obliczu dluzszej kontuzji Marcelo. Jesli chodzi o "stara gwardie", to jego odejscie nie jest IMO tak naglace jak reszty. Niech sie Marcelo od niego na razie uczy :wink:
vakabayashi pisze: Diego Lopez-Ramos-Helguera-Cannavaro-R.Carlos-Diarra-Gago-Reyes-Higuain-Robinho-Van Nisterlooy
Dobre zestawienie IMO. Diarra i Robinho wreszcie w skladzie. Mlodzi Argentynczycy rowniez (debiut Higuaina). Mam nadzieje, ze Fabio da troche pograc Torresowi, przypominam, ze mamy problem z prawa obrona przed meczem z Saragossa bo Ramos i Salgado nie zagraja. Osobiscie wolalbym tez, zeby Canna odpoczal w tym meczu. Zobaczymy czy ten sklad potwierdzi sie wieczorem
Co do Becksa, to zainteresowanie jego uslugami oglosil trener Manchesteru City Steward Pearce. Ciekawe czy jesli Anglik odejdzie, to zdecyduje sie zagrac w druzynie rywala swojego bylego klubu :wink:

Wróć do „Hiszpania”