Tez mi sie tak wydaje. Jestem przekonany, ze Roberto rozegra wymagana liczbe spotkan, szczegolnie w obliczu dluzszej kontuzji Marcelo. Jesli chodzi o "stara gwardie", to jego odejscie nie jest IMO tak naglace jak reszty. Niech sie Marcelo od niego na razie uczyvakabayashi pisze:Ale zapis o 32 meczach i automatycznym wydłużeniu o rok dłużej na pewno tam jest![]()
Dobre zestawienie IMO. Diarra i Robinho wreszcie w skladzie. Mlodzi Argentynczycy rowniez (debiut Higuaina). Mam nadzieje, ze Fabio da troche pograc Torresowi, przypominam, ze mamy problem z prawa obrona przed meczem z Saragossa bo Ramos i Salgado nie zagraja. Osobiscie wolalbym tez, zeby Canna odpoczal w tym meczu. Zobaczymy czy ten sklad potwierdzi sie wieczoremvakabayashi pisze: Diego Lopez-Ramos-Helguera-Cannavaro-R.Carlos-Diarra-Gago-Reyes-Higuain-Robinho-Van Nisterlooy
Co do Becksa, to zainteresowanie jego uslugami oglosil trener Manchesteru City Steward Pearce. Ciekawe czy jesli Anglik odejdzie, to zdecyduje sie zagrac w druzynie rywala swojego bylego klubu