Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 sty 2007, 18:45

Po wczorajszej porazce Unicaji (raczej pogromie) nieczego nie mozna byc pewnym Wink O ile sie nie myle to PAO jest pewny awansu i moga sobie odpusicc Wink Ja za to na pewno odpuszczam - ten mecz Wink
Niby tak ale PAO nie przegrało jeszcze meczu w eurolidze, w lidze też grają bardzo dobrze, a w ostatnim meczu do gry powróciło dwóch ważnych graczy. Wczoraj grało Tau które też nie przegrało od iks czasu a spokojnie wygrało z Efesem który tak jak Roma walczy o awans. Niby też Roma odniosła dwa z rzedu zwycięstwa w eurolidze ale w lidze wciąż grają fatalnie i mimo że mam nadzieję że Lottomatica zajdzie jak najdalej to jednak to Grecy są faworytami i liczę że profesjonalnie podejda do meczu.
Jezeli juz bym muasial to postawilbym +11 na Prokom. Mam dziwne przeczucie ze Prokom zagra dzis dobry mecz Badziewie Prokomu dzisiaj rowniez nie gram i nie ryzykowalbym z tym twoim typem Wink
Początkowo też tak myślałem i czuję że Prokom może zagrac dobry mecz, naprzeciw Papadopoulosa ma kto grac w Sopocie. Ale Prokom wygrał u siebie różnicą 11 pkt i pomyślałem sobie że Rosjanie będą chcieli byc lepsi w dwu meczu. Jeszcze mają coś do udowodnienia za mecz w Polsce no i grają o awans.

Gram za małą stawkę więc zaryzykowac można :wink:
Zalgiris - Fenerbachce - 2 Singiel - 20zł
Początkowo myślałem żeby grac na Litwinów ale wtedy jeszcze nie zagłębiałem się w ten mecz. Nie gram tego bo Ulker walczy o awans a Żalgiris jakoś słabo do tej pory spisują się w eurolidze, jak dla mnie za słabo. Można ryzykowac ale można tez przerac :wink:
Ostatnio zmieniony 11 sty 2007, 19:06 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Bukmacherka”