Pomysł na Walentynki...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 sty 2007, 20:44

Oryginalny to ty już jesteś pisząc w osobie 'on' a z drugiej strony podając do publicznej wiadomości że jesteś kobietą :roll: Jeszcze bardziej oryginalny będziesz jeśli sam coś wymyślisz a nie ściągniesz pomysł od kolegi kolegi którego kolegi kolega zrobił coś tam :roll: Chyba najbardziej będziesz wtedy z siebie zadowolony no bo co w tym fajnego jak swojej dziewoi powiesz że to twój pomysł albo ona będzie tak myślała a tak naprawdę to będzie on pożyczony właśnie.

Jak mogę Ci coś podpowiedzieć to np takie coś - Jak się obudzi to otwierając żaluzje, zasłonkę czy tez myjąc zabrudzone okno aby światło dzienne po dłuższej nieobecności wpadło do jej pokoju niech zobaczy lecący samolot ciągnący za sobą wielki napis 'Iksińska kocham Cię!'. Potem możesz ją zabrać tym samym samolotem na jeden dzień nad morze gdzie zjecie smaczną kolację w jednej z restauracji a potem przy zachodzie słońca będziecie spacerowali po brudnych polskich plażach. Następnie udacie się do hotelowego pokoju gdzie dasz jej koszulkę Romy z wyszytym jej imieniem :P Następnie ona ubierze szelki przyczepione do sufitu a ty będziesz znajdował się pod nią :P Wtedy za pomocą tych sprężynujących szelek ona będzie unosiła się pod sufit a następnie opadała na Ciebie, do góy i na dół... :P

Podobało się :?: :> A jak nie :( to jak masz dużo kasy to możesz wynająć cały basen i tam zjeść z nią romantyczną przy świecach kolację a potem siup do wody na małe 'pływanko' :P

Ale jak piszesz że oboje jesteście szaleni o kto ma wiedzieć co będzie ją zadowalało :roll:

PS Jak czytałem pierwsze posty to miałem wrażenie że temat brzmi 'jak zaplanować wieczór aby ona powiedziała TAK' :roll: Chyba te wasze dziewczyny mają duuuże szczęście :spoko:

Wróć do „Hyde Park”