Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 12 sty 2007, 0:32

cru pisze:bez formy należy do najskuteczniejszych
cru tu bym sie z Tobą spierał, ale po kolei odpowiem dlaczego choć uważam ze rkoeman prawie wyczerpał temat :lol:

Po pierwsze : ambicji Ronaldo-brak ja wiem ze stanie całe 90min na boisku charakteryzowało "el gordo" - ale na takich piłkarzy nie ma w Madrycie miejsca koniec ,kropka albo jesteś pilkarzem i jesteś w stanie sie poświęcić albo nie ma miejsca dla ciebie w klubie:!:

Po drugie: mozliwe ze nie wiesz co tak naprawde Ronadlo wyprawia w madrycie jak skonczy trening wieczorem: alkohol imprezy i modelki to sie w zyciu Grubasa liczy - klub na to przymykał oko ale jak Ronadlo zabrał ze sobą na imprezę Robinho i Marcelo to dla Capello przebrał miare

Moze w polskiej lidze jest ok jak sie zjawi pilkarz na tzn "kacu" od którego smierdzi alkoholem - ale dla kogoś kto bierze 10mln :!: 10 mln euro :!: rocznie - po prostu nie przystoi, a juz dla klubu :evil:

Po trzecie najważniejsze wypadkowa dwóch poprzednich: Real Madryt to klub który ma tradycje laaaaata historii lata wybitnych pilkarzy osiągnięć zdobytych pucharów i też wielkich porażek . Real to też ogromne rzeszze kibiców m.in ja nim jestem i Ty cru jak widze po awatarze pewnie też wiec dla mnie jako kibica jako "madridisty" nie liczy sie czy ktoś strzelił 100 goli czy miał 100 asyst czy miał 10 meczy świetnych a 3 złe czy grał mniej czy wiecej liczy sie REAL MADRYT nie Ronaldo

Tymbardziej nie Ronaldo który jako człowiek-piłkarz nie zasłużył sobie na szacunek mój jako kibica Realu .Było wielu wielkich piłkarzy na SB ale szacunek pośród kibiców mają tylko nieliczni Redondo (pośród kibiców Milanu nawet ma - spytaj Zazy za co może wie :wink: ) Morientes, Hierro, Sanchis , nawet Pedja Mijatovic ale Ronadlo nigdy :!:

Real Madryt zremisował 0:0 w meczu z Betisem w pucharze wynik nie cieszy gra jakoś też nie ale jedno cieszy - Torres młody gracz CAstilli dostał szanse od CApello i zagrał swietnie inna pozytywna wiadomosć gracze Realu nareszcie biegali :!: 8)

Wróć do „Hiszpania”