Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 sty 2007, 0:43

fieldy pisze:Obrona Liverpoolu grała równie fatalnie jak Dudek, a w I meczu - sobotnim, grała duzo gorzej niż Polak Very Happy
Ta to rzeczywiście pociecha dla naszego czołowego bramkarza który początkowo miał wprowadzic nas do Euro :P Ale jeszcze te lata Dudka spędzone pod okiem Beniteza, też można się pośmiac :P Teraz to nawet cały Liverpool śmieje się z Jurka ale on sam do tego doprowadził, on sam :angry2: Gdzieś wyczytałem teorie jakiegoś angielskiego kibola The Reds że Juri tak specialnie bo przeczuwa że Benitez może na niego nie stawiac jak obiecał i nici z rotacji :roftl3: Meczów z Arsenalem nie oglądałem ale z tego co widziałem w skrócie to wyglądało jakby Dudek kurę gonił, a nie w piłkę grał. A ta kura do siatki jak do Kórnika leciała :P A kury dziobały...
fieldy pisze:Kotwica Kórnik Cool
Fieldyś prosie :pray: :rydzyk: Z kim gracie :?: Kto jest kontuzjowany :?: Itd... Rozumiem że czołowy strzelec ligi Fieldy 'Gol' nie wyszedł z formy i będzie dziurawił siatkę w bramce przeciwnika :P Kiedyś wyczytałem od jednego usera że masz szczał jak sam Roberto Carlos :P Wróc :twisted: To Roberto ma szczał jak Fieldy 'Gol'.

ja nie gram w Kotwicy, ja tylko z nimi pije po udanym sezonie :p

Tylko jedno Ci w głowie :angry2: A mogłeś być drugim Rasiakiem :P // :płacze:

Wróć do „Bukmacherka”