AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 12 sty 2007, 12:44

goofii pisze:Co ciekawe na pytanie czy zna jakies wloskie slowka odpowiedzial ... VAFFANCULO

Każdy oczekiwał okrzyku "Forza Roma" a ten wyskoczył jak nic :P

Zaciekawiły mnie informacje na temat Amantino napisane mi. przez Agnieszke na stronie głównej. Przeglądają Włoskie serwisy może znaleśc podobne ploty. Najbardzie mało prawdopodobne jest to że Mancini i Francesco Totti coś do siebie mają. W to nie wierze ale ...

No właśnie ale, te informacje przypominają mi felieton że Totti zniszczył Cassano :roll: To stary felieton ale jak nic odności sie do obecnej sytuacji. Mianowicie chodziło w nim o fakt że Francesco podpisał nową umowe i stał sie jednym z najlepiej zarabiajacych piłkarzy w europie. Ale w Romie podział pensji wygląda tak że Totti a potem długo, długo nikt. To mi. było powodem tego że Antek niechciał podpisać nowej umowy. Bo nie czył sie gorszy od Francesco aż o 4 miliony :wink: Dzisiejsze informacje mówią nie tylko o rzekomych złych relacji na lini Totti - Mancini ale także mówią o umowie Amantino i podwyżce której Roma mu nie dała. Obecnie Amantino zarabia 2,5 miliona za samą gre dla Romy z tytułu kontraktu. A np. Montella który odszedł nie dawno zarabiał 3,8 miliona. Te informacje moga nie pokoić fanów Romy, zwłaszcza w momencie ciągnących sie już dość długo negocjacji z tak ważnymi piłkarzami jak Mexes czy Chivu. A cały czas mimo zapewnień Spalletti nie dostał takiej kwoty jak chce. I jego umowa wygasa po sezonie.

Głupie i dziwna sytuacja, bo tak jak nie wierze w to że Mancini z Tottim sie nie lubią :wink: tak fakt że Totti ma jak w niebie a inni nie, mimo że wypełniaja swoje zadanie - może być problemem ... Oby kasa nie rozbiła tej drużyny. Bo jak zaczną myśleć o podwyżkach to nie bedzie ciekawie. Sami wiecie jak jest.

Wróć do „Włochy”