AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 12 sty 2007, 14:04

goofii pisze:Oczywiscie moze sie okazac ze caly ten news jest to zgrabna prowokacja dziennikarzy, ktorzy zebrali sobie pewne ploki i zgrabnie polaczyli w jedna calosc tworzac w miare prawdopodobna calosc

No mowa :] to też może być mała prowokacje. Bo ktoś to ładnie ułożył :? Oby ! Nie zauważyłem sytuacji o których piszesz odnoście relacji Amantino - Francesco, ale to może z tego wzgledu że nigdy na to nie zwracałem uwagi. Poprostu nie wierze że w momencie gdy obaj grają swoje - dla drużyny, z dobrym skutekiem były by jakieś podziały :? Inna sprawa to kasa bo to juz bardzie może ciekawić.

Mówiło sie o 3 umowach teraz o 2 dla piłkarzy ? Umowa Amantino obowiązuje chyba do 2009 roku, wiec też nie ma ryzyka ze odejdzie za free. Tylko to chyba jest umowa podpisana gdy zasilił Roma [jego pierwsza ?] Zawsze kasa sie liczy :? Masz przykład na Mexesie - sam mówi otwarcie że chce zostać w Romie i koniec, Roma mu zaufała i grazie itd - z checią odpisze nowa umowe i czeka na to aż klub zacznie działać. A nieoficjalnie wiadomo że swoje też żąda za sezon :roll: Bo na poprzednich warunkach nie przedłuży umowy na 100%.

Totnik ale chyba bardzie prawdopodne są informacje na temat kasy niż złych relacji, tak jak napisałem wyżej, miedzy zarobkami Francesco a innych graczy jest przepaśc i to naprawde może być kłopot - nie sadzisz ? Oczywiście nie ma co porównywać sytuacji z ta z Antkiem ale jednak analigi może sie doszukać. Ciekawe czy sami piłkarze zabiorą głos w tej sprawie.

A jesli to prowokacja to transfer Szweda na flanke dał tylko temu komuś kolejny argument :wink: Uroki mercato :P

EDIT - Yukasz jeszcze troche i bede tu robił za najwiekszego sexcholika :lol: ale znów sie nawineła :P

Roma pozyskała Szweda a jego kobieta fanów :] :P
Obrazek

Pod tym wzgledem piłkarze serie A rządza :P

Wróć do „Włochy”