Myślisz ze kogos to wzruszy, krytyka Ronaldo. Kogo skrytykuje Capello za to ze go wyrzuciłJarzinho pisze:Osobiscie jestem ciekaw, ktory bardziej odplaci sie Realowi po sezonie, obstawiam, ze Ronaldo...
Figo miał prawo zle sie wypowiadać, bo z wszystkich galacticos to on powinien zostać do dzis. Poza tym nie pozegnano go z nalezytą atencją.Jarzinho pisze:Figo nie był juz potrzebny, niby wypalony, odchodzi i niebyt dobrze sie wypowiadao o byłym pracodawcy
Przyszedł luxemburgo chciał grać bez skrzydłowych i jak mu to wyszło, kazdy widział .
Beckham jest jaki jest ale złego słowa na Madryt raczej nie powie. Ma chłopak mimo wszystko dobre maniery. Wczoraj dał wywiad i podziekował za mozliwosc gry z Zidanem. Czym łądnie sie zachowałJarzinho pisze:teraz Beckham
Najbardziej bedzie szkalował Real ,Cassano ale mnie to nie rusza jakoś
I tak bedzie im blizej 31 stycznia tym cena za grubasa bedzie spadać az w koncu odejdzie za free. a jako srodek naklonienia go do tego Fabio go nie bedzie powoływał na meczeZaza pisze:Ronaldo ale ze free
Zaza pisze:"Czy w Real wyciągnieto wnioski"
Za wczesnie, na take myslenie. Era galacticos tak w footballu jak w Madrycie odeszła. Nie wierze ze Capello pozwoli na powtórke .w lecie mam nadzieje ze Real nie bedzie polował na "cracków" ale na dobrych zawodników