Zaza pisze:A tak na poważnie to troche szkoda że odchodzi. Anderlecht w sumie zawsze w tej grupie LM sie znajdzie ale Wasyl mógł lepiej trafić. Pewnie zrobił wrażenie nie tylko na tych testach bo musieli go obserwować dłużej, a w lidze miał takie mecze ze czapki z głów, Lech fundował horrory a Wasyl czesto rozgania duchy tymi bramkami głową Ma ich chyba 5 w tej rundzie. Ciekawe jak teraz trener Smuda załata ta dziure po Marcinie, bo łatwo nie bedzie. Lech w defensywie nie błyszczał ostatnio - wcale. A tu jeszcze taka strata Choc patrząc na te czeste zapedy Wasyla do przodu to może powiedzieć ze w Lechu był skrzydłowym
To jest najbardziej smieszne, bo podobno Wasyl bornic nie potrafi... JEdnak ja jestem innego zdaniea i wydaje mi sie, ze trener Beglow mysli podobnie. Jeszcze ciekawiej, ze zgłosil sie po niego mozna powiedziec staly uczestnik LM, nie jakis średniak z Francji. Takze Anderlecht ma mocny środek obrony, wiec wypady Wasyla beda mniej grozne, bo inny obraz by był Lecha gdyby on takze taki posiadał, przeciez to co robil Kucharski wołało o pomste czy Drzymont. Jesli ktos mowi, ze nie potrafi bronic nie widizal go w akcji w Płocku czy Amice. Zreszta to jeden z najlepiej grajacych Polakwo głowa, kazdy rozny dosrodkowanie i cudem znajduje sie tam wasyl, czy to w Lechu czy reprezentacji...