Nie do konca sie z Toba zgadzam. Reyes jest wedlug mnie jedynym wyrozniajacym sie pilkarzem Realu w ostatnim czasie. Zreszta nigdy nie byl on jakims "crackiem", dlatego nie rozumie dlaczego mowisz, ze nie spelnia nadzieji. Skoro caly Real zawodzi to trdno, zeby sam Reyes przesadzal o jego wynikach. Zreszta uwazam, ze ten zawodnik prezentuje sie najlepiej wsrod nowych nabytkow Calderona. Co do Robinho, to tez uwazam ze bez sensu bylo by pozbywanie sie go. Chlopak jest jeszcze mlody, jest dobry technicznie i do tego szybki. W meczu z Barcelona byl najlepszym zawodnikiem Realu. A to, ze Capello nie daje mu duzo szans gry to juz inna bajka.vakabayashi pisze:
Kwestią która moze przesądzić o sporowadzeniu Fabregasa jest zmiana wiatrów w Madrycie. O ile pewnie nie chciał iść do klubu pod rządami 'Galacticos' to wobec zdecydowanego kursu Realu 'na młodzież'
(Calderon powiedział ze w pierwszym składzie Realu bedzie grało ok 7 zawdoników w wieku nie wyżej jak 25lat - o ile to sie spełnii)
Nie próbując wzmocnić tych pozycji Real byłby chyba głupi prócz Diarry i Gago wg. mnie na chwilę obecną mogą odejsc wszyscy m.in Robinho grający ostanio padeke totalną, Reyes nie spełniający nadzieji. Choć wydaje mi sie ze akurat oni zostaną.Pokazane drzwi to bedą dla Guti (oj o 29lat za długo na SB) ,Emerson,Raul (jeśli nie zabierze sie za treningi na 100%)
Van Nisterlooy jest ok, ale i tak wydaje mi sie ze wzmocnienie ataku jest niezbędne Higuain pokazał talent ale z pół roku mu zajmie eksplodowanie![]()
Mój wymarzony do Realu duet to para Gabi i Diego Milito plus włąsnie ktoś z dwójki Xabi Alonso/ Cesc podkreślam to sfera marzen![]()
Powiedz mi co dobrego przyniosl Ruud do Realu? Poza strzelaniem 3 czy 4 goli w jednym meczu przeciwnikowi, ktory juz po 20 minutach lezy na kolanach. Strzelal gole w 4 z 17 spotkaniach ligowych. Czyli latwo policzyc ile tak naprawde punktow zapewnil Realowi. Tym bardziej, ze jest to juz pilkarz wiekowy i nie bedzie raczej stanowil o sile druzyny z SB w przyszlosci.