Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 13 sty 2007, 13:45

mistyk pisze:Reyes jest wedlug mnie jedynym wyrozniajacym sie pilkarzem Realu w ostatnim czasie
Ależ masz racje ale jego wyróżnienie sie jest w znacznej mierze bezproduktywne. Mecz z Betisem niestety pokazał ze dużo Jose na boisku ale tak naprawde mało z tego wynika.

mistyk pisze:zeby sam Reyes przesadzal o jego wynikach
Ja bardzo lubie Jose to jeden z moich faworytów w Realu obecnym, tylko narazie jest problem bo nie spełnia nadzieji. Mimo to ma jeszcze pół sezonu żeby przekonać sie ze warto go wymieniać definitywnie (tym samym zapłacić Arsenalowi 4mln funtów i dać Baptiste)

mistyk pisze:Co do Robinho, to tez uwazam ze bez sensu bylo by pozbywanie sie go

Ja nie chce sie go pozbywać ja mówie tylko ze jego pozycja nie jest taka pewna. Nie moze zawodnik z nr. 10 Realu Madryt grać tak jak grał z Betisem.

mistyk pisze:Chlopak jest jeszcze mlody, jest dobry technicznie i do tego szybki.

Dobra ale tak serio to ile bedzie jeszcze młody :?: jest 2 sezony w Realu jeszcze jeden na pewno dostanie na pokazanie p e ł n i umiejętności 25 lat i dalej ma być aspirującą gwiazdą :?:

Lubie go i to bardzo - Robinho ale jak słysze ze sie nie angażuje to moj poziom afiramcjii spada.
mistyk pisze:A to, ze Capello nie daje mu duzo szans gry to juz inna bajka.

Daje, niestety nie śledzisz tego na bierząco jak widzę. Ale mniejsza z tym.

mistyk pisze:Zreszta nigdy nie byl on jakims "crackiem",
Ja uważam ze na swiecie 'craków' jest dwóch Ronaldinho i Kaka.
Jasne ze mozna inaczej definiować "kto jest crackiem"

mistyk pisze:Powiedz mi co dobrego przyniosl Ruud do Realu?

A czy ja kocham Ruuda :D Dla mnie jest dobrym piłkarzem i akurat ten transfer miał sens zeby zmusić Ronaldo do walki o miejsce Ronaldo nie chciał inni też nie i tak w pokrętny sposób Real pozbył sie dzieki Ruudowi Galacticos. :D
Zartuje oczywiście, a moze cos w tym jest :?:

Diego Milito, David Villa o nich można powalczyć w lecie David Suazo z Cagliari a przede wszystkim Mata i Bueno z Castilli.

Real Madryt wymaga wzmocnien na każdej pozycji przede wszystkim w obszarze kreatywnych pomocników

Wróć do „Hiszpania”