Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 13 sty 2007, 15:20

spyrczak tylko krowa nie zmienia pogladow [no, i jeszcze ja, ale chyba tez zaliczam sie do tego grona- chociaz mama zawsze wola na mnie 'slon' :roll:]. Piza chcial za wszelka cene odejsc. Rzucil sume, ktora wiedzial, ze Bayern mu nie zaproponuje. Teraz, widocznie ze wzgledu na pewne czynniki [:lol:], ma zgola odmienne zdanie i chce pozostac w Monachium. Nic dziwnego. Chociaz jak dla mnie, nie ma juz dla Peruwianczyka miejsca na Allianz.

Akarin ustawienie trojka w obronie wcale nie jest w naszym wypadku takie zle. Gwarantuje pewnosc obronie, a jednoczesnie umozliwia roznorodnosc w grze ofensywnej.

Co do tych 'brazylijskich' doniesien, to juz calkowicie mnie nie dziwia. W prasie czesto pojawiaja sie taki glupoty jak chocby zainteresowanie nieznanym, 31-letnim snajperem :lol:. Niektore plotki trzeba po prostu ignorowac.

Sprawa Robbena? Ciekawe, ale Arjen to zbyt wielki indywidualista, lekko mowiac. Poza tym, nie sadze, zeby chcial w kolejnych latach reprezentowac Bayern, mimo iz jego sytuacja w Londynie nie jest najlepsza. Ale za pol roku przychodzi nowy menedzer. I jestem pewnien, ze bedzie mial zgola odmienna wizje gry niz Mourinho [calkowite pozbawienie Chelsea jej najwiekszego atutu- skrzydel :roll:].

Pato interesujacy, ale dziekuje, postoje ;). Wole Kroos czy jakiegos innego mlodziaka z druzyn juniorskich niz wynalazek z Ameryki Pld.

Wróć do „Niemcy”