Ronaldinho takie zadania defensywne ma, ze wlasnego pola karnego nie opuszcza.brylancik pisze:Ale Barcelona gra właśnie w takim ustawieniu że nie posiada takiego "typowego snajpera". Barca gra 4-3-3 z trzema napastnikami którzy lubią się cofać do pomocy i nawet mają zadania defensywne. Dlatego m.in. Saviola ma takie ciężkie tam życie. A co do Gudjohnsena to jak dla mnie pasuje do waszego stylu ale nie jest zawodnikiem z najwyższej półki. Jednak w porównaniu do Saviolii ma dwie zalety - umie grać tyłem do bramki i Rijkaard nie próbuje na siłę udowodnić jakim jest beznadziejnym zawodnikiem.mistyk pisze:e jest typowy snajper, wyrafinowany napastnik.
Eto`o i Messi cofaja sie czesto do tylu by pomoc kolega, badz rozegrac pilke, ale maja oni cos czego nie ma niestety Guddy - mianowicie szybkosc. I wlasnie to pozwala im szybko przemiescic sie z wlasnej polowy pod bramke rywala.
Jarzinho pisze:mistyk pisze:Ja bym chcial tylko, zeby w nastepnym meczu Saviola w pierwszym skladzie wyszedl, bo powinien grac ten kto jst w lepszej formie
Co ty mowisz. Eidur swietnie gra tyłem do bramki w powietrzu, bierze udział takze w defensywie... tylko jeszcze czekam az to pokaze.
A czy ja mowilem, ze slabo gra tylem do bramki? Mowilem, ze dla mnie obecnie Saviola jest w dobrej formie, a Guddy w slabej.
Nie obawiam sie krytyki moich slow, kazdy ma prawo do wlasnego zdania nawet jak sie z nim nie zgadzam. Zreszta co to by bylo, gdyby wszyscy mieli podbne zdanie.Jarzinho pisze:
Ostre osady dajesz, neistety zostana one niedługo storpedowane...