Zaza pisze:To że mamy podobnie zdanie odnoście tego że Was nadmuchano to chyba nie wazelina ?
Chyba nie nadążę ze zmianami rang, jak tak dalej pójdzie
Chlopaczek pisze:Ogladaliscie Ulice Sezamkowa kiedys?Po naszym wczorajszym zwyciestwie od razu przyszla mi na mysl wlasnie Ulica Sezamkowa.Nie chodzi mi wcale o to ze Oliveire - napastnika ktory nie zdobywa bramek - mozna przyrownac do tego wielkiego zoltego ptaka ktory nie lata - bo tak samo jak napastnik ktory nie strzela to nie jest prawdziwy napastnik tak ptak ktory nie lata nie jest prawdziwym ptakiem (Darwin by sie nie zgodzil).
Chodzi o to ze tam kazdy odcinek byl "sponsorowany" przez jakas literke czy cyferke wiec po wczorajszym zwyciestwie olsnilo mnie ze teraz jestesmy sponsorowani przez trojke.
To bylo nasze trzecie kolejne zwyciestwo ligowe zdobylismy trzeci raz z rzedu trzy bramki a od Lazio zajmujacego lokate dajaca eliminacje do LM dziela nas trzy punkty.
Policzcie teraz z ilu liter jest zlozone "Jan Pawel Drugi" (13 - dla tych slabszych z matmy podaje rozwiazania) albo dodajcie cyfry z godziny jego smierci 21.37 (znowu 13) tudziez ostatni wpis w testamencie 17.03.2000 (niesamowite znowu mamy 13) a potem zsumujcie cyfry tworzace liczbe 13 i otrzymacie lokate o ktora walczymy w tym sezonie (oczywiscie po zdumiewajacej weryfikacji celow bo mielismy walczyc o scudetto tak slyszalem) - 4! - niesamowita dedukcja.
+ początki rozdwojenia jaźni:Zaza pisze:Ty moderator ...... skończył sie wakacje to szkołybo ładujesz podwójnie jak Heyah ['] żenada.
P.S. wyru... = wyrużnionyto że z błedem to chyba nie powód dla WP ?
![]()
wyróżnieni. Słaba masz fantacje .... - także pokaż gdzie złamałem regulamin go ja miałem na mysli wyróżnieni - tylko że niestety popełniłem błąd
![]()
A odnoscie tematu bardzo lubie kobiety tu na forum, szkoda że tak mało ich ale pozdrowiam miłe panie
To co? Ostrzeżenie za offtopic i żegnamy się na 21 dni? / p
Napisałem wyrażnie że lubie panie tu na forum - piekna płeć tez ma swoje ciekawe spojrzenie na pewne sprawy. Nie lubie za to SB ['] Czekam aż bedzie znów 7 wp bo chyba masz problemy ze soba skoro nie wiesz co chciałen napisać ?
wyróżnieni przez "u"
To chyba nie jest łamanie regulaminu ?
? znajdz mi taki punkt w którym bład w pisowni jest karany
Zaza pisze:ja Dzidzius