Zaza pisze:Widzisz piwus napisałeś tyle co o piłce czyli wielkie nic - wiec daruj sobie - wnioskuje o to być odszedł w funkcji moderatora tak jak obiecałeś jakiś czas temu - bo normalnie w świecie nie radzisz sobie. I w żadnym wypadku nie życze sobie być oceniał moje wypowiedzi skoro nie chcesz ich oceniać na każdej płaszczyznie - także piłkarskiej, bo to piłka jest głównym tematem tego forum. Także wyjaśnilismy sobie wszystko, nie jesteś na tyle kompetentną osobą by mnie pouczać zwłaszcza że słabo Ci to wychodzi - rozumiemy sie ? dziękuje za uwage. Zycze wysokich drzewek w ogrodzie.
piwus, który został wybrany najlepszym modem, normalnie w świecie sobie nie radzi.
Zaza ustawia modówZaza pisze:Powiedziałem Ci nie kasuj moim postów może jest poczytać tyle masz !
piwus pewnie "uronił" łezkę jak to czytałZaza pisze:Napisałem "wyrużniony" i tyle - w czym problem ? a to co sobie Piwus uronił i jak to odebrał
a to wklejam, nie jako 'smieszny tekst' tylko jako puente do postulatów Zazy odnośnie szacunku do innych.Zaza pisze:Naprawde Ty chyba masz inne powołanie. Tylko te czasy sie skończyły, zobacz teraz biskupi za to płaca
piwus pisze:A teraz możesz czytać posty. Tyle masz.