Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 15 sty 2007, 19:11

fieldy pisze:grrrr ... znów piszesz do mnie, ale czuje, ze masz jeszcze kogoś na myśli. Cześka ? Jego też wymienił w swym poscie ... Think
Jak zacytowałem wypowiedź Róży i Twoją to skąd wziął się tam czeher :?: :roll: W takim przypadku mogę chyba powiedzieć per 'wy' nie używajac waszych (znowu 'wy' chyba nigdy się nie nauczę :angry2: ) nicków. Myślałem że jest to oczywiste :roll: Tym razem gdybym chciał napisać też o czeherze to wymieniłbym go z nicka bo co on ma wspólnego z tym tematem :?: Nawet się tu nie wypowiadał. A jak piszę per 'wy' w forumowych konkurach bukmacherskich to wg mnie oczywiste jest że piszę 'fieldy i czeher' bo myślałem że wy obaj się nimi zajmujecie :roll: Wczoraj juz chyba to sobie wyjaśniliśmy :roll: Zreszta czepiasz się 'jakichś nieistotnych dupereli' :rotfl:
fieldy pisze:Czy może ci tym razem o mnie i o Róże chodziło ?
Brawo Jasiu :P
fieldy pisze:Jestem przekonnay, ze Róża pisał tego posta z uśmiechem na ustach. Bo chyba nie sadzisz, ze rzeczywiscie się obawia Razz
Też tak sądzę ale kpicie z niego i sam przeczytaj w odpowiedzi post guru a potem Róży, co one mają wspólnego z tematem :?: No chyba że 'wrogowie na forum' oznacza że będziemy sobie dogadywać tworząc OTy i ustawiać się na sparingi, w takim przypadku rzeczywiście tu pasują. Temat chyba jest po to żeby powiedzieć że się kogoś lubi lub nie a nie do kpin z kogoś kto nas nie lubi. Możecie po prostu napisać że też go nie lubicie jak to zrobił np Berele o Bablu w odpowiedzi na jego post a nie pisać że się go boicie, jego kolegów czy np Dzidziusia którego tu nie ma :rotfl: Zresztą jestem pewny że jakby sytuacja był odwrotna to niejeden mod po takim poście straszyłby WP lub nawet je dał.
piwus pisze:I po co się Zazie podlizujesz? Napisz wprost a nie "dawaj do zrozumienia".
Nie wiem o czym piszesz :rotfl: Po co miałbym sie mu podlizywać :?: Co by mi to dało :?: :roll: Cukierka i tak mi nie da więc o co chodzi :?: A że nawiałem do jego wypowiedzi z innego tematu to raczej znaczy że to zapamiętałem (trudno było tego nie zapamiętać) i traktuję to jako malusią prowokację :twisted: Tak naprawdę to mi wisi czy Dzidziuś jest na forum czy nie choć powinien być (to chyba oczywste :roll: ) ale sam dla serwisu a nie dla mnie. Zresztą nawet jak Dzidzius jest na forum to i tak o tym nie wiem bo pewnie się ukrywa.

PS A czy jak powiem 'Litwo, ojczyzno moja' to znaczy że chcę podlizać się Mickiewiczowi :?: :roll:
piwus pisze:...jaki sens ma forum i strona w obecnej postaci gdy o pilce w pisze sie bardzo mało...
Was nadmuchano
RóżA kto Ci dał 7 wp, co za leszcz ?
Istne SB ...
' I po co się Zazie podlizujesz? Napisz wprost a nie "dawaj do zrozumienia". ' :rotfl:
piwus pisze:wymieniłem kogoś dla odmiany, bo tak wszyscy piszą lubię wszystkich, nie piszę by nie pominąć.
A teraz chcesz się mi podlizać :?: :>

Wróć do „Hyde Park”