Dos Santos chyba dla Ciebie mial byc zastepca Ballacka. Nie wiem, jak mozna uwazac, ze zawodnik 23- letni zawodnik [gdy zima rok temu przechodzil do Monachium, Julio tyle wlasnie mial lat], nigdy nie wystepujacy w Europie, niedoswiadczony od razu zacznie byc nastepca jednego z najwazniejszych ogniw zespolu w przeciagu kilku poprzednich sezonow
Nie wiem jeszcze jak mozna skreslac zawodnika po 2- letnim okresie gry w klubie, kiedy jego wystepy mozna policzyc na palach jednej reki. Zalosne
Kupno van Bommela to na pewno nie skutek sierpniowych wystepow Bayernu
Powiem szczerze, ze mozliwosc sprowadzenia Turkow troche mnie zaintrygowala. Nawet myslalem co nieco o tym w szkole. Obydwaj sa do wziecia za darmo, wiec mozna sprobowac. O ile transfer Altintopa wydaje mi sie niepotrzeby, o tyle cieszylbym sie, gdyby na Allianz przybyl Basturk. Zawodnik kreatywny, lubiacy gre kombinacyjna, dobry technicznie. Jego rozwoj znaczaco zatrzymaly kontuzje. Na miejscu Hoeness dalbym mu szanse.
Nie wierze, ze Brazzo podpisal juz kontrakt z Juve. Zawodnik calkowicie oddany Monachium. Na pewno najpierw usiadzie do rozmow z Bayernem w sprawie nowego kontraktu, zanim zacznie rozmawiac z innymi klubami.