Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 15 sty 2007, 20:00

A to co przytoczyłem i to co widać było na forum (to jest część tekstów Zazy z dzisiaj: "Ty, moderator!", "tyle możesz", "Jasiu, Teresko", "komu bije", który taki mądry", "chyba naprawde potrzebujecie pomocy", "że Was nadmuchano to chyba nie wazelina", "naprawde Ty chyba masz inne powołanie. Tylko te czasy sie skończyły, zobacz teraz biskupi za to płaca", "Istne SB", "Tyle masz"), to była sytuacja normalna, dopuszczalna, czy już ekstremalna? Ja piszę, że niektórym może się niepodobać wpisywanie się w retorykę Zazy jak to zrobiłeś. I ciężko teksty w jego stylu odebrać im jako żart. Osobom, które w odróżnieniu od Ciebie czytają co on wypisuje i są adresatami epitetów. A Ty o czym piszesz?
Yukasz pisze:Na przyszłość jak zobaczę naruszenie regulaminu to też nie będę reagował bo później wychodzi na to że się czapiam modów
:shock:
Mamy coś przeciwko reagowaniu? To co przytoczyłem nazywasz reagowaniem? Po co uogólniasz? Obraź się, bądź śmiertelnie poważny, bądź jak w kościele. Jasne, nikt nie broni. Przecież ostatnie co przychodzi do głowy to "a może ja mogłem się wstrzymać i tego nie robić?"

Wróć do „Hyde Park”