To tak jak mówiłem, wszystko jest z góry ustawioneMartinho pisze:Oj fieldy kogo mi tu wylosowales.... Bedzie ciezko...filedy pisze:Yukasz vs Martinho
Przecież pisałem że nie mam podstaw Ci nie wierzyćfiledy pisze:Teraz odnośnie II rundy - żeby uprzedzić ptanie kolegi o japońsko brzmiacym nicku z góry zaznaczam, że losowanie odbyło się uczciewie i w pełni profesjonalnie, niestety zdarzają się pojedynki kibiców znienawidzonych drużyn [że tak się wyrażę] ale tak los zadecydował Razz
Tak nie przepadam za Bayernem ale ja gram z Martnho a nie z Niemcami więc Bayern to raczej taki malusi dodatek tego pojedynku ale zdecydowanie patrzę na usera a nie klub któremu kibicuje
Chyba nie myślisz ze ktoś o spisku pisze na poważniefiledy pisze:nie mam zamiaru odpierać tych zarzutów, bo to nie ma sensu
najwyzej czesiek moze potwierdzić i opisac jak się odbywało losowanie - mi się nie chce - nie wierzy mi ktoś to trudno.
edit:
Tak, wczoraj pisząc o 'kluczu wg którego moim zdaniem powinno odbyć się losowanie' jak zresztą wczoraj napisałem nawiązywałem do wypowiedzi osoby (fieldy lub czehera ale chyba jednak fieldy) która napisała że w I rundzie nie było żadnego losowania i tu rzeczywiscie pisałem bardziej poważnie niż żartobliwie. Po prostu taki miałem kaprys i tak chcę aby było w tym konkursie, choć nie ja o tym decyduję i akceptuję co by nie było. Ale inne posty moje jak i innych userów już chyba nie miały takiego charakteru