Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 16 sty 2007, 10:28

olson pisze:Dzisiejszy Kicker podaje, ze Brazzo po sezonie na pewno odejdzie z Bayernu. Informacje wiarygodne, dziennik cytuje nawet samego pilkarza, ktory stwierdza, ze latem przenosi sie do Turynu.
No oficjalna strona Bayernu tez juz potwierdzila te doniesienia, tak wiec mozna juz uznac odejscie Brazzo do Turynu jako pewne ;)
olson pisze:Po sezonie trzeba bedzie kogos dokupic na pozycje skrzydlowego/ bocznego obroncy. Niestety, to strefy gry Hamita Altintopa, bedacego ostatnio na ustach prasy w kontekscie zainteresowania Bayernu Rolling Eyes.
No wlasnie :roll: srednio mi sie widzi Hamit u Nas :? no ale jakbym mial juz wybierac pomiedzy nim a Basturkiem to juz wole Hamita bo szczerze mowiac nigdy nie bylem fanem talentu Yildiraya i z trwoga czytalem kolejne doniesienia prasowe jakoby mialby on sie przeniesc do Bayernu i oby na doniesieniach prasowych sie skonczylo ;) w sumie to nie jstem pewien czy takie sprowadzenie zastpcy Brazzo byloby sluszne :think: przeciez prawa strone mamy calkiem calkiem: Sagnol, Lell, Gorlitz, Deisler, zwlaszcza z Anreasem pokladam najwieksze nadzieje na przyszly sezon :P kto wie czy odejscie Brazzo walnie nie przyczyni sie do pokazania pelni mozliwosci przez utalentowanego Andreasa 8)
Akarin pisze:Ciekaw jestem kiedy się dowiemy od Hoennessa o prawdziwym zainterswaniu jakimś piłkarzem Question
Hoeness o Robbenie pisze:Nic nie jest tutaj na rzeczy. To wszystko spekulacje. Owszem, jeśli Robben czy Miroslav Klose byliby na sprzedaż to być może zadziałalibyśmy w ich sprawach. Jednak fakty są takie, że nie kontaktowaliśmy się ani z Chelsea, ani z agentem Robbena.
Hoeness o Riquelme pisze:Nie jesteśmy umysłowo chorzy. Jak można kupić takiego gracza jak Riquelme za 18 milionów? Nie składaliśmy za niego żadnej oferty i nie będziemy składać w przyszłości.
Hoeness o Klose pisze:Nic nowego w tej sprawie się nie zdarzyło: powtórzę to, co mówiliśmy w ostatnich tygodniach i miesiącach - jeśli Klose będzie wyobrażał sobie transfer w obrębie Niemiec to będziemy się o niego starać. Jeśli będzie inaczej to nie podejmiemy żadnych działań.
Hoeness o Ribery'm pisze:Nie miałem z nim kontaktu. Rozmawiałem z prezydentem Olympique na kilku spotkaniach. Na razie podtrzymane jest stanowisko Marsylii: jeśli Ribery będzie mógł odejść, będziemy jednym z pierwszych klubów, z którym będą prowadzone rozmowy. Marsylia ma dać nam sygnał, gdyby była gotowa go sprzedać. Wtedy jeszcze raz zastanowimy się czy na pewno chcemy go sprowadzić.
i tak jeszcze w ramach ciekawostki
Hoeness o przedluzeniu kontraktu z Brazzo pisze:Jesteśmy w stałym kontakcie z jego agentem. Hasan to przyjaciel naszego klubu. W spokoju podejmiemy decyzję, która będzie najlepsza dla niego i dla nas.

Wróć do „Niemcy”