Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 16 sty 2007, 18:49

Martinho pisze: Jezeli obok Hasana odejdzie Owen to nie bedzie kogo postawic na tej pozycji (oprocz Martina).
A jesli odejdzie jeszcze Lucio, to trzeba sie bedzie zastanowic nad sprowadzeniem stopera :roll:. Mamy obecnie wieksze dziury do latania anizeli pozycja defensywnego pomocnika, ktora i tak obsadzona jest bardzo solidnie.

O decyzji Deislera pisalem juz w innym temacie. Szkoda, ze odchodzi, ale z drugiej strony postapil bardzo rozwaznie. Jezeli nie moze grac na 100%, lepiej w ogole nie wystepowac. Poza tym, te kontuzje z kolanem :roll:.

Obecnie nasza prawa strona nie wyglada najlepiej. Dobrze, ze chociaz do lata zostaje Salihamidzic :roll:. Sagnol i Lell tez moga tam wystepowac, jest Goerlitz. Mam tylko nadzieje, ze z tym ostatnim nie bedzie jak z Deislerem, bo [odpukac!] zapowiada sie to obecnie identycznie jak u Seby :?. Do konca sezonu damy rade, w lipcu trzeba bedzie wzmocnic flanki. W styczniu na pewno nikogo nie pozyskamy. Zarowno Hoeness jak i Magath nie sa zwolennikami zimowych transferow, dlatego nie wydaje mi sie, zeby mialo sie to teraz zmienic. Latem trzeba bedzie powalczyc o Ribery'ego, a jak nie to poszukamy :lol:.

Nie chcialo mi sie wierzyc w odejscie Salihamidzica, ale jednak stalo sie. I dobrze. Tak chcialem od poczatku obecnego sezonu. Zrobil juz swoje w Monachium. Umiejetnosciami odstawal od innych zawodnikow, nadrabial to walecznoscia, nieustepliwoscia. Jednak niekiedy braki w wyszkoleniu Brazzo byly az nadto widocznie. Dziekuje za gre, ale na pewno nie bede plakal [co do Deislera to bym sie zastanowil :(].

Wróć do „Niemcy”