Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 16 sty 2007, 20:35

olson pisze:Nie chcialo mi sie wierzyc w odejscie Salihamidzica, ale jednak stalo sie. I dobrze. Tak chcialem od poczatku obecnego sezonu. Zrobil juz swoje w Monachium. Umiejetnosciami odstawal od innych zawodnikow, nadrabial to walecznoscia, nieustepliwoscia. Jednak niekiedy braki w wyszkoleniu Brazzo byly az nadto widocznie.
popieram, jego najlepsze lata już mineły, może w Juve uda mu się odbudowac formę

Deisler... byłem zszokowany tą wiadomościa, gdy ją pierwszy raz zobaczyłem to pomyslałem, że to jakiś żart, Prima Aprilis, jednak przeglądnąłem wszytkie strony i uwierzyłem
szkoda, nasza sytuacja kadrowa będzie teraz nie najlepsza, choć Deisler musial poinformowac wczesniej klub, że może taka decyzję podjąć, dlatego myśle, że działacze nie próżnowali i być może już w najbliższym czasie usłyczymy o kimś na jego miejsce.
Pamiętam, że bardzo się cieszyłem kiedy zasilał nasze szeregi, ale kontuzje z niszczyły mu karierę, w sumie lepiej żeby nie grał jesli nie czuje się na siłach, bo może stać mu się coś poważniejszego, naprawdę szkoda mi go...
Cóż może będzie nowym managerem zespołu jak Hoenness :?:
szkoda i tyle napewno by się przydal i być może grał w podstawowym skladzie, ale cóż...

Wróć do „Niemcy”