AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 gru 2004, 11:54

SILVIO USTAPIL BO PRAWO DURNE !!!

ALE DLA NADAL JESTEŚ PREZYDENTEM ROSSONERICH. DO ROKU 1986 NIKT NIE WYGRAŁ TYLE CO MILAN ZA TWOJEJ KADENCJI ! ! ! I JESZCZE WYGRAMY !

SILVIO BERLUSCONI PREMIER WŁOCH !! ADRIANO GALLIANI PREZES LEGA CALCIO (zanosi sie że na nastepną kadencji) ............. a Prezydenta wybiorą sam choc Silvio nadal kieruje nami !!! **FORZA MILAN**

PS. Luca nie wiem czy przyjdą obaj w zimie może żeden nieprzyjdzie w zimie Ale Jankulovski bedzie nominalnie obrońca a Solari pomocnikiem Jeden zastapi Beppe a grugi Serginho. Choć jak tez jestem za transferem nr1 GILARDINO i on tez moze dojśc do skutku. To ko już jest w Serie A klubu w 70% przeprowadzaja transfery miedzy sobą ! A Gilardino odmówił rok temu Juve odmówił Interowi a mówi sie że teraz go trzyba tylko obietnica dla kibiców że odejdzie w czasie sezonu jak Parma dołuje tabele ! Jestem pewnie że jak przyjda Solari i Jankulowski to nie skrzyzuje planów co do Alberto ! A jak Real sie nim interesuje to chyba by nie zgłaszał sie o Milanu po to by odstaił nie ?? Czyli mogli juz coś podpisać bo to Sacchi by uzył nazwiska i pozycji w Parmie a nie proponował Milanowi graczy !

Wróć do „Wracając Do Meritum”