Baghdatis zagral slabiutko... Chyba niezbyt dobrze zrobily mu te wypady na turnieje w Doha i Sydney. Juz pierwszy mecz w Australian Open w wykonaniu Cypryjczyka stal na srednim poziomie w jego wykonaniu, ale ten dzisiejszy z Francuzem byl juz slabiutki... Monfils Problemy mial tylko w 3 secie ktorego przegral do 2 reszte kontrolowal, nawet ten zakonczony tie-breakiem. Bardzo podoba mi sie styl gry Monfilsa, ktory slizga sie po korcie jak po lodowiskuduch99 pisze:Nie miałem okazji oglądać meczu Baghdatisa z Monfilsem, ale sądząc po wyniku to chyba nic nie straciłem i mogłem z czystym sumieniem iść na wykłady
Tez nic nie slyszalem, wiem tylko, ze po meczu podlaczyli jej kroplowke, tak byla wykonczona. Zreszta ta gra na sloncu w ponad 40 stopniowym upale mogla sie skonczyc udarem i nnie rozumie w tym momencie organizatorow. Na szczesce do niczego nie doszlo.duch99 pisze:Nie wiem czy to prawda, że Sharapova trafiła do szpitala. Słyszałem takie ploty, ale nie wiem czy do końca dawać im wiarę