Tenis

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 17 sty 2007, 18:09

duch99 pisze:Nie miałem okazji oglądać meczu Baghdatisa z Monfilsem, ale sądząc po wyniku to chyba nic nie straciłem i mogłem z czystym sumieniem iść na wykłady
Baghdatis zagral slabiutko... Chyba niezbyt dobrze zrobily mu te wypady na turnieje w Doha i Sydney. Juz pierwszy mecz w Australian Open w wykonaniu Cypryjczyka stal na srednim poziomie w jego wykonaniu, ale ten dzisiejszy z Francuzem byl juz slabiutki... Monfils Problemy mial tylko w 3 secie ktorego przegral do 2 reszte kontrolowal, nawet ten zakonczony tie-breakiem. Bardzo podoba mi sie styl gry Monfilsa, ktory slizga sie po korcie jak po lodowisku ;) Te polszpagaty robia wrazenie ale pozniej nie ma co sie dziwic ze lapia go kontuzje. Swoja droga blisko bylo krecza w dzisiejszym meczu ze strony Monfilsa ale jednak dotrwal i wygral spotkanie. Szkoda Baghdatisa, nie powtorzy ubieglorocznego sukcesu, ale Monfils byl dzisiaj poza jego zasiegiem. Gaela typuje jako czarnego konia tej imprezy ;)
duch99 pisze:Nie wiem czy to prawda, że Sharapova trafiła do szpitala. Słyszałem takie ploty, ale nie wiem czy do końca dawać im wiarę
Tez nic nie slyszalem, wiem tylko, ze po meczu podlaczyli jej kroplowke, tak byla wykonczona. Zreszta ta gra na sloncu w ponad 40 stopniowym upale mogla sie skonczyc udarem i nnie rozumie w tym momencie organizatorow. Na szczesce do niczego nie doszlo.

Wróć do „Inne sporty”