Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 17 sty 2007, 18:49

czeher pisze:Ja tuitaj stawiam na Climamio Exclamation TAU w meczach wyjazdowych az tak nie blyszczy, a ponad to licze na rozluznienie i lekko rezerwowy sklad Hiszpanow Exclamation Ktorzy byloby nie bylo maja juz prawie 1msc w kieszeni (biorac jeszcze pod uwage mecz w wlasnej hali z Prokomem Razz zas 2 bankowo co za tym idzie awans Exclamation A gospodarze tego meczu graja coraz lepiej, poukladali nieco kadre i graja z nozem na gardle przed wlasna publicznoscia wiec mysle ze powinni wygrac Fajka 2,55 Exclamation
Mam nadzieję że po porazce z Realem nie będą chcieli przegrac drugi raz z rzędu. W ostatniej kolejce TAU wygrało na wyjeździe z Efesem kontrolując cały mecz mimo że Efes lepiej gra od Climamio (pokonał u siebie Olympiakos) a Hiszpanie już wtedy mieli zapewniony awans. Mam nadzieję że do tego meczu podejdą zmobilizowani jak nigdy :wink: Climamio o ile sobie przypominam nie ma najwyższego składu więc liczę że nie będzie miał kto zatrzymac Scoli :P Zresztą Włosi pewnie nie wyjdą z grupy i niech lepiej skupią się na lidze :P A kogo ma zabraknąc w TAU :?:

Mecz o 20:45 :twisted:

Wróć do „Bukmacherka”