Ogólna dyskusja o polityce

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 17 sty 2007, 23:48

bellus pisze:Wiadomo coś za coś. Tyle tylko, że nie ma się co czepiać zbytnio. Taka już jest demokracja, ba taka jest polityka. Coś za coś. A, że nikt nie chce o tym mówić otwarcie to w jakimś stopniu zrozumiałe.

Z kolei ja wczesniej slyszalem jak jeden z poslow LPRu komentowal to mowiac, ze biznes to biznes, a gdy uslyszal to szanowny pan Giertych, to odparl na to, ze ten posel mial napewno cos innego na mysli. Hmm... czyli pewnie kolejny skrot myslowy...

Niektorzy mogliby sie zastanawiac, czy aby to nie jest jakas odmiana korupcji, bo w sumie gdy wyniknela afera z tasmami Beger, to wszyscy tym byli oburzeni a kaczor tlumaczyl to kupczenie stolkami zwyczajna gra polityczna i ze to normalne. Dla mnie osobiscie to robienie z ludzi debilow, wmawiajac wszystkim, ze wszystko gra i ogolnie nie ma co robic afery. Tylko wciaz czekam na jakies wyjasnienia, czemu ten czlowiek a nie inny dostaje dana posade bo w cudowny zbiego okolicznosci to ja nie wierze. A w TVP spodziewajcie sie coraz wiecej programow ksztalcacych poprawna postawe patriotyczna i relacji z pielgrzymek do Czestochowy, bo LPR teraz tam rzadzi...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”